Lebrun maakt scherpe keuzes

Nieuwe machines Dormac helpen Lebrun bij het maken van scherpe keuzes

Lebrun, een toeleverancier van draai- en freeswerk met vestigingen in Broek en Waterland en Huisen, heeft het verschrikkelijk druk. Zo druk zelfs dat eigenaar Edwin Lebrun en QA manager Geerald Plaggenborg zich gedwongen zien scherpe keuzes te maken. De volumes moeten naar beneden, de meerwaarde van de producten moet omhoog. De recente investering in een 5-assig simultaan bewerkingscentrum en een langdraaimachine van DN Solutions, allebei geleverd door Dormac, passen uitstekend in deze toekomstvisie.

Gantry milling machines Correa for Alstom

Gantry milling machines Correa for Alstom - Engels

The French multinational Alstom has purchased three Correa gantry milling machines for its Česká Lípa plant in the Czech Republic. This plant produces parts for commuter trains, trams, metro and other rail vehicles; with almost 1,300 employees, it is one of the largest employers in the region.

Doosan BVM 5700

Stabiliteit is basis voor prestatiegerichte BVM 5700

DN Solutions, voorheen Doosan Machine Tools in Nederland vertegenwoordigt door Dormac CNC Solutions uit De Goorn, heeft een nieuw verticaal bewerkingscentrum geïntroduceerd. De drie-assige BVM 5700 is voorzien van een brugframeconstructie die zorgt voor een hoge stabiliteit en nauwkeurigheid.

MMB combineert Doosan met BMO

MMB combineert Doosan met BMO

Na 18 jaar vennoot te zijn geweest nam Marten van Houten in 2019 machinefabriek MMB over van Marten van Minnen en Anne Bos. Op dat moment kon hij niet bevroeden wat 2020, met de komst van corona, in petto had.

"Maar door te blijven investeren, haal je opdrachten binnen".

Geautomatiseerde productie GeTech

'Minstens 80 procent geautomatiseerde productie'

Als je weet dat de vele leidingen in moderne personenauto's en supercars worden geproduceerd met toleranties vanaf 0,05 mm, dan vraag je je natuurlijk af: "How do they do it?"

Het antwoord is te vinden bij GeTech in het Drentse Westerbork. 

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube
 Instagram