Doosan BVM 5700

Stabiliteit is basis voor prestatiegerichte BVM 5700

DN Solutions, voorheen Doosan Machine Tools in Nederland vertegenwoordigt door Dormac CNC Solutions uit De Goorn, heeft een nieuw verticaal bewerkingscentrum geïntroduceerd. De drie-assige BVM 5700 is voorzien van een brugframeconstructie die zorgt voor een hoge stabiliteit en nauwkeurigheid.

MMB combineert Doosan met BMO

MMB combineert Doosan met BMO

Na 18 jaar vennoot te zijn geweest nam Marten van Houten in 2019 machinefabriek MMB over van Marten van Minnen en Anne Bos. Op dat moment kon hij niet bevroeden wat 2020, met de komst van corona, in petto had.

"Maar door te blijven investeren, haal je opdrachten binnen".

Geautomatiseerde productie GeTech

'Minstens 80 procent geautomatiseerde productie'

Als je weet dat de vele leidingen in moderne personenauto's en supercars worden geproduceerd met toleranties vanaf 0,05 mm, dan vraag je je natuurlijk af: "How do they do it?"

Het antwoord is te vinden bij GeTech in het Drentse Westerbork. 

Processtabiliteit HFI Precision Technologies

Processtabiliteit sleutel tot leverbetrouwbaarheid

Processtabiliteit is voor de Groenlose Tier 1 supplier HFI Precision Technologies de sleutel tot hoge leverbetrouwbaarheid. Met een QLTC-aanpak weet het bedrijf wereldwijd OEM'ers aan zicht te binden. Aan de leverancierskant werkt de toeleverancier eigenlijk precies zo: HFI zoekt partners die een stabiel proces in de verspaning leveren en waarborgen. Zoals voor de geautomatiseerde productie van een complexe automotive product in 15 verschillende varianten, waarvoor Dormac CNC Solutions twee productiecellen heeft ontwikkeld.

Zes brillen ondersteunen Hetraco

Ledder Metaaltechniek: klaar om te groeien

Met een nieuw, groot bedrijfspand legt Ledder Metaaltechniek de basis voor toekomstige groei. Die moet met name komen uit langdurige relaties met klanten. Langer lopende orders zorgen voor rust in de productie. Net zoals het palletmagazijn bij het Doosan horizontaal bewerkingscentrum RPS 5000. Overdag enkelstuks frezen en de pallets beladen, 's nachts de machine laten lopen voor de series. De spantorens zorgen voor extra capaciteit.