Wilt u een gebruikte machine kopen?

Gebruikte Machines
Als merkdealer richten wij ons uitsluitend op onze eigen merken en dan voornamelijk op de machines van Doosan Machine Tools. In onze werkplaats worden de gebruikte machine volledig nagekeken en (indien nodig) voorzien van nieuwe kwaliteitsonderdelen. Na uitvoerig testen en een gedegen eindcontrole, bieden wij de machine via onze website te koop aan, waarbij wij op alle objecten minimaal een garantie van 3 maanden meegeven. Op deze manier kunt u op een vertrouwde manier een tweedehands machine aanschaffen met meer zekerheid voor uw productieproces.

Uiteraard heeft u dan ook direct toegang tot onze servicevoorziening voor een zorgeloze ondersteuning van uw investering. De ideale manier om laagdrempelig en tegen geringe kosten een betrouwbare draaibank of freesmachine aan te schaffen.

Naast onze draaibanken en freesmachines, hebben wij af en toe ook gebruikte automatiseringsoplossingen of machines voor procesoptimalisatie te koop staan.

Houdt onze website in de gaten om geen machines te missen.

Gebruikte draaibanken | Gebruikte freesmachines | Gebruikte automatiseringsoplossingen | Gebruikte procesoptimalisatie machines