Procesoptimalisatie - Algemene informatie

Procesoptimalisatie

Bedrijven gaan steeds kritischer naar het proces kijken, zeker als ze onbemand werken. Dan zijn randomstandigheden van wezenlijk belang: warmteontwikkeling, vervuiling, filters, reduceren van het afval. De inrichting van je werkplaats krijgt een grotere rol, met als einddoel tot een stabiel proces te komen. Want dat is de basis.

In samenwerking met ons zusterbedrijf Dormatec Environment Systems kunnen we diverse randapparatuur voor uw bewerkingsmachine leveren om uw proces te verbeteren en te beheersen. Dit is apparatuur zoals hogedruk pompen, koelinstallaties, vloeistoffiltraties en luchtfiltratie. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor spanen en het terugwinnen van olie. In de praktijk kan het optimaliseren van uw productieproces een productiviteitswinst van 10% tot 15% opleveren, tegen een investering die binnen een jaar kan worden terugverdiend. Een tweede voordeel is dat het proces in grote mate beheerst wordt, dit is van essentieel belang bij man-arm produceren.

Green Light Machining

  • 10% tot 15% Productiviteitswinst
  • 20% kortere cyclustijden
  • 50% langere standtijd van de gereedschappen
  • 85% volume reductie van uw spanen
  • 99,97% filtratie van schadelijke olienevelDormatec Green Light Machining brochure

Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden binnen uw productieproces en kijken naar welke optimalisatie opties er zijn. Daarnaast kunnen wij een custom-build combinatie maken en leveren naar wens.

Voor advies of meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Klik rechts op het voorblad van de brochure om de Dormatec Green Light Machining - Brochure 2022 van Dormatec in te zien. 

Dormatec assortiment  Neem contact met ons op

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube
 Instagram