Interview CEO DN Solutions

"Ons doel is om tot de top 3 van machinebouwers te behoren"

Medio september presenteerde DN Solutions zich voor het eerst met de nieuwe naam op een Europese vakbeurs. Om meer te weten te komen over de naamswijziging en achterliggende beweegredenen, ging de redactie van VerspaningsNieuws in gesprek met niemand minder dan W.J. Kim, de President en CEO van DN Solutions.

Voorraad sale

Dormac voorraad sale | april 2023

We hebben een mooie voorraad aangelegd met diverse draaibanken en freesmachines van DN Solutions en een teach-in vlakbed draaibank van Everox. Deze machines zijn snel leverbaar en zijn nu tijdelijk verkijgbaar met een scherpe prijsstelling. Zit er voor u nog een mooie machine tussen? Lees snel verder en bekijk het actie aanbod.

Automatisering, de volgende stap?

Beginnen met automatiseren, maar hoe? Welke mogelijkheden zijn er? Lees het in het E-Magazine in samenwerking met Metaal Magazine.

CAD-CAM software

CADCAM-software vergt een fikse investering. Niet alleen financieel, ook qua tijd. Deze investering verdien je snel terug door de tijdswinst bij het programmeren en vaak kortere cyclustijden op de machine. Daarvoor moet het CAM-pakket wel passend zijn, zegt Gibran Khan, applicatie engineer bij Dormac CNC Solutions. “Je stapt daarna niet meer zo makkelijk over op een ander pakket.”

Brochure 2022

De nieuwste editie van de Dormac brochure is uit! Deze nieuwe editie staat vol met nieuwe producten en informatie. Bekijk de nieuwste machines, automatiseringsoplossingen, mogelijkheden voor het optimaliseren van uw productieproces en andere ontwikkelingen in de verspanende industrie. 

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube
 Instagram