Interview CEO DN Solutions

"Ons doel is om tot de top 3 van machinebouwers te behoren"

Medio september presenteerde DN Solutions zich voor het eerst met de nieuwe naam op een Europese vakbeurs. Om meer te weten te komen over de naamswijziging en achterliggende beweegredenen, ging de redactie van VerspaningsNieuws in gesprek met niemand minder dan W.J. Kim, de President en CEO van DN Solutions.

Automatisering, de volgende stap?

Beginnen met automatiseren, maar hoe? Welke mogelijkheden zijn er? Lees het in het E-Magazine in samenwerking met Metaal Magazine.

CAD-CAM software

CADCAM-software vergt een fikse investering. Niet alleen financieel, ook qua tijd. Deze investering verdien je snel terug door de tijdswinst bij het programmeren en vaak kortere cyclustijden op de machine. Daarvoor moet het CAM-pakket wel passend zijn, zegt Gibran Khan, applicatie engineer bij Dormac CNC Solutions. “Je stapt daarna niet meer zo makkelijk over op een ander pakket.”

Brochure 2022

De nieuwste editie van de Dormac brochure is uit! Deze nieuwe editie staat vol met nieuwe producten en informatie. Bekijk de nieuwste machines, automatiseringsoplossingen, mogelijkheden voor het optimaliseren van uw productieproces en andere ontwikkelingen in de verspanende industrie. 

DN Solutions - Machine Greatness

Het is alweer vier lange jaren geleden dat we met z'n allen op de AMB-beurs hebben kunnen samenkomen. Virtuele demonstraties, videoconferenties en diapresentaties zijn prima, maar ze kunnen niet de ervaring vervangen van het zien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CNC-technologie voor uw eigen ogen. Maar het wachten is nu voorbij! AMB 2022 is inmiddels alweer achter de rug en we kijken met veel plezier terug op een succesvolle beurs!