Dormac Sales 2021

SALE SALE SALE SALE SALE

De officiële zomer staat weer voor de deur en daarom lanceren wij vandaag de HOT Summer Sale 2021 actie. Zoals u van ons gewend bent; een zomer vol kortingen en mooie machines! Van 15 juni tot en met 31 augustus kunt u profiteren van diverse machines met extra scherpe prijsstellingen. Bent u opzoek naar een buitenkansje? Lees dan snel verder en bekijk welke machines we onder andere aanbieden.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud

Hoe belangrijk is preventief onderhoud bij de machines in uw werkplaats? Voer onmiddelijk preventief onderhoud uit aan uw machines met het 6 F-programma van Doosan en minimaliseer uitvaltijd en verminder de kans op grote en dure reparaties.

Verkoop uw machine aan Dormac

Inruilen en/of verkopen van uw machine

Bent u opzoek naar een nieuwe machine en wilt u ook graag uw oude machine verkopen of inruilen? Dat komt mooi uit, want wij willen graag uw gebruikte machine kopen of inruilen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Gebruiksgemak en snelheid

Gebruiksgemak en snelheid; de 5-assige bewerkingscentra van Doosan 

Nog nooit was draaien en frezen zo makkelijk en zo snel. Door de 5-assige bewerking kan ieder werkstuk in één opspanning vanuit alle hoeken worden benaderd en bewerkt. De uitgebreide line-up van Doosan Machine Tools biedt diverse series 5-assige en multitasking draai- en/of freesmachines waarbij meerdere opties worden geboden voor het simultaan bewerken van uw werkstuk.

Doosan Machine Tools

De kleintjes van Doosan Machine Tools

De grote jongens van Doosan zijn u vast wel bekend, maar heeft u ook al kennis gemaakt met de kleinste telgen van de familie? Met hun kleine footprint, zijn ze ideaal voor de kleinere werkplaatsen. Maar vergist u zich niet; ze hebben een groots bereik!