25% korting op de DVF 5000 5-ax

In de maand mei hebben we een speciale promo actie voor het 5-assige bewerkingscentrum de DVF 5000 van Doosan Machine Tools. Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2021, zolang de voorraad strekt. Lees snel meer!

Dormac Sales 2021

Say Hi to High End Sales

In samenwerking met Doosan Machine Tools biedt Dormac CNC Solutions u een aantal vooraadmachines aan, met een zeer interessante prijsstelling! Bent u op zoek naar een nieuwe machine? Kijk dan snel welke nieuwe machines wij aanbieden voor een extra interessante prijs. 

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud

Hoe belangrijk is preventief onderhoud bij de machines in uw werkplaats? Voer onmiddelijk preventief onderhoud uit aan uw machines met het 6 F-programma van Doosan en minimaliseer uitvaltijd en verminder de kans op grote en dure reparaties.

Verkoop uw machine aan Dormac

Inruilen en/of verkopen van uw machine

Bent u opzoek naar een nieuwe machine en wilt u ook graag uw oude machine verkopen of inruilen? Dat komt mooi uit, want wij willen graag uw gebruikte machine kopen of inruilen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Gebruiksgemak en snelheid

Gebruiksgemak en snelheid; de 5-assige bewerkingscentra van Doosan 

Nog nooit was draaien en frezen zo makkelijk en zo snel. Door de 5-assige bewerking kan ieder werkstuk in één opspanning vanuit alle hoeken worden benaderd en bewerkt. De uitgebreide line-up van Doosan Machine Tools biedt diverse series 5-assige en multitasking draai- en/of freesmachines waarbij meerdere opties worden geboden voor het simultaan bewerken van uw werkstuk.