Service & onderhoud 

Contactgegevens Technische binnendienst

Technische dienst

Servicedesk en planning

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spareparts

Inkoop / verkoop onderdelen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Service

Het team van Dormac CNC Solutions staat voor u klaar. Met een eigen onderdelenmagazijn, een telefonische servicedesk en een groot netwerk van eigen monteurs, staan wij altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. U bent altijd welkom bij ons in De Goorn of kom langs tijdens ons jaarlijkse open huis waarin wij onze totaaloplossingen met veel plezier aan u demonstreren.

Technische dienst

Ondersteuning staat bij Dormac hoog in het vaandel. Ons doel is om in het geval van een storing deze zo snel mogelijk te verhelpen. Onze technici zijn stuk voor stuk opgeleid om de juiste ondersteuning te geven. Regelmatig gaan onze service mensen op cursus bij zowel de machineproducenten als bij de besturingsproducenten (o.a. Fanuc, Heidenhain en Siemens). De monteurs van Dormac CNC Solutions hebben allemaal een VCA certificaat en werken conform de laatste eisen op het gebied van veiligheid, corona-maatregelen, gezondheid en milieu.

 
 

Dormac engineers

Wij bieden onze engineers alle ruimte voor hun werkzaamheden op zoek naar innovatieve oplossingen. Kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen ontwikkelen is de kerncompetentie van onze engineeringsafdeling. Complexere producten, in grotere variaties en in steeds kortere tijd maken: dat is waar de maakindustrie in toenemende mate behoefte aan heeft. Vanaf de start van een project al meedenken met de klant, zodat productieprocessen nog efficiënter kunnen worden ingericht. Onze engineers ontwikkelen uw installatie in nauwe samenspraak met u en onze automatiseringsafdeling.

Zo bent u er zeker van dat u exact krijgt wat u nodig heeft. Wij zijn innovatief in onze oplossingen, maar vinden het wiel niet opnieuw uit. Daarom maken wij ook gebruik van onderdelen van derden om standaardisatie in oplossingen te waarborgen. Voorwaarde is wel dat die aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen. Van advies over geautomatiseerde productielijnen tot het upgraden en optimaliseren van bestaande installaties: onze ervaren engineers staan voor u klaar om met u mee te denken over de oplossing. Wij staan voor u klaar van engineering tot oplevering.

 
Service Dormac CNC Solutions

Onderhoud

Periodiek onderhoud is erg belangrijk voor de levensduur van de onderdelen in uw draaibank of freesmachine. Na veelvoudig gebruik vindt er slijtage van onderdelen plaats. Met periodiek onderhoud worden deze onderdelen tijdig schoongemaakt, gerepareerd of vervangen. Dit voorkomt storingen en/of machinestilstand.

Wij bieden:

 • Breed landelijk netwerk van eigen servicemonteurs
 • Gratis telefonische helpdesk
 • Eigen onderdelenmagazijn
 • Sterke technische binnendienst
 • Eigen engineering afdeling
 • Scholing en cursus door ervaren praktijkinstructeurs.

Machine onderhoud

Voor uw continuïteit en bedrijfszekerheid biedt Dormac CNC Solutions een onderhoudsabonnement en kan zij machineinspecties uitvoeren, een quickscan of een nulmeting. Op basis hiervan krijgt u een goed inzicht van de conditie van uw machine(park). Indien u gebruik maakt van ons onderhoudsabonnement krijgt u aantrekkelijke kortingen op eventuele calamiteiten buiten het onderhoud om.

Klik hier voor meer informatie betreffende machine-inspecties

 
Onderhoud Dormac CNC Solutions

Voorkóm dure stilstand van uw machines!

Regelmatige controle, gericht op het opsporen van (potentiële) defecten in de elektrische en mechanische installatie, uitgevoerd door deskundigen kan veel schade en dure stilstand voorkomen. Bovendien leggen veel verzekeringsmaatschappijen in hun polisvoorwaarden vast dat regelmatige controle verplicht is. Vaak wordt hiervoor een korting verleend op de verzekeringspremie.

Uw machine wordt preventief doorgemeten, zodat storingen en dure stilstand worden vermeden. De staat van uw machine wordt inzichtelijk gemaakt, wat de kwaliteit van uw produktie ten goede komt.

We zijn voorzien van alle benodigde meetinstrumenten zoals een Renishaw ballbar meter, digitale balanceer apparatuur, spankrachtmeters voor klauwplaten en freesspindels, meetdoornen, waterpassen en andere apparatuur. We kunnen voor u de volgende metingen en inspecties uitvoeren;

 • Nulmeting
 • Thermische meting
 • Ballbar meting
 • Spankrachtmeting
 • Totale geometrische meting
 • Visuele controles
 • Rapportages
 
Onderhoud Dormac CNC Solutions

Bekijk hier de Dormac brochure Neem contact met ons op

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube
 Instagram