Nicolás Correalogo Nicolás Correa

Nicolás Correa is een van 's werelds toonaangevende bedrijven in de productie van grote freesmachines. Nicolás Correa, op gericht in Spanje in 1947, ontwerpt en produceert grootformaat freesoplossingen voor de meest veeleisende productieomgevingen o.a. voor de mechanische sector, energie, de automobiel-, ruimtevaart- en spoorwegindustrie.

Nicolás Correa is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van grootformaat bedfreesmachines, pendelfreesmachines en portaalfreesmachines met grote werktafels die klantspecifiek worden opgeleverd. De freesmachines van Nicolás Correa onderscheiden zich met een zeer hoge machinestabiliteit en de inzet van gepatenteerde freeskoppen. In combinatie met de ram vormen deze freeskoppen het hart van alle Correa machines. De freesmachines behalen daarmee een hoge geometrische precisie over het hele werkbereik, een hoge proces betrouwbaarheid en een lange levensduur. Correa geeft dan ook 5 jaar garantie op al haar nieuwe machines.

logo 5 years minPersoonlijke aandacht, zowel bij het eerste contact met de klant als bij de ontwikkeling van de machine en ingebruikname van de nieuwe machine is de sleutel van het succes. Dienstbaar zijn en bijdragen aan het succes van klanten is prioriteit om optimaal rendement te behalen voor de klant voor hun gedane investering.

Duizenden klanten over de hele wereld vertrouwen inmiddels op de reeks freesmachines die Correa levert. De Correa Group bestaande uit exporteert ongeveer 90% van zijn productie naar het buitenland naar meer dan 30 verschillende landen. Met ruim 5.400 geïnstalleerde machines behoort Nicolás Correa tot een van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten van freesmachines. Om hoogwaardige service aan klanten te garanderen hebben ze een uitgebreid internationaal netwerk opgebouwd. Nicolás Correa SA is sinds 1989 genoteerd aan de beurs van Madrid. 

Brochure van Nicolás Correa

Passion 4 service Correa

Bekijk hier de bedfreesmachines, freesmachine met beweegbare kolom, portaal freesmachines of gantry type freesmachines van Correa.

Correa Line up 

 

Neem contact op voor informatie en advies