Bedfreesmachines hebben hun naam gekregen omdat ze met hun frees op het bed kunnen komen. Deze machines zijn over het algemeen zwaarder uitgevoerd dan een bewerkingscentrum.

De cnc bedfreesmachines uit het leveringsprogramma van Dormac CNC Solutions zijn van het merk Correa en KiHEUNG. De bedfreesmachines onderscheiden zich door de in eigen gieterij gegoten en speciaal ontwikkelde kolom, voet en bed. De robuustheid, het verspanende vermogen en de stabiliteit van deze cnc bedfreesmachines is niet geëvenaard. De freeskoppen van KiHeung zijn van het type Huron, wat betekent dat je er zowel horizontaal als verticaal mee kunt bewerken. 

De freesmachines van Nicolás Correa onderscheiden zich met een zeer hoge machinestabiliteit en de inzet van meerdere gepatenteerde freeskoppen. In combinatie met de L-vormige RAM vormen deze freeskoppen het hart van alle Correa machines. Deze freesmachines behalen daarmee een hoge geometrische precisie over het hele werkbereik, een hoge proces betrouwbaarheid en een lange levensduur. Correa geeft dan ook 5 jaar garantie op al haar nieuwe machines. Geschikt voor diverse bewerkingen en toepassingen.

Neem contact op voor informatie en advies