Siemenslogo siemens

Siemens heeft meerdere besturingssystemen beschikbaar voor draaibanken, freesmachines en bewerkingscentra. Onze machines worden veelal geleverd met SINUMERIK 828D of SINUMERIK 840Dsl.

SINUMERIK 828D

Deze besturing van Siemens is toepasbaar voor standaard draaibanken, freesmachines en slijpmachines. Robuuste hardware en intelligente besturingsalgoritmen, samen met eerste klas aandrijftechnologie en motortechnologie, zorgen voor hoge dynamische respons en precisie bij het bewerken. Uitgebreide, software gestuurde, compensatiefuncties zoals wrijving, knikken en koppelcompensatie, als 3D-botsingsbewaking, zorgen voor extra kwaliteit bij oppervlakte bewerkingen en een hoge beschikbaarheid van machines.

Met SINUMERIK kunnen alle bewerkingsmachines, van eenvoudig tot complex, intuïtief worden bediend met een standaard "look & feel". De SINUMERIK 828 besturingen zijn altijd perfect aangepast aan de prestatie eisen van gestandaardiseerde machines voor draaien, frezen en slijpen. 

SINUMERIK 840Dsl

De SINUMERIK 840Dsl besturing van Siemens wordt beschouwd als de standaard in de premiumklasse CNC machines. Hoge CNC prestaties, samen met flexibiliteit en openheid, vormen samen de basis voor de SINUMERIK besturingen van Siemens.

SINUMERIK Operate Display Manager helpt u om het meeste uit uw schermen te halen. Door de schermruimte van de besturingsdisplay in meerder gebieden op te delen, kunt u in één oogopslag veel informatie zichtbaar maken. De multi-touch bediening, duidelijk gestructureerde weergave van verschillende applicaties, widgets of een virtueel toetsenbord, zorgen voor een snelle en gebruiksvriendelijke bediening. Het uiterlijk van de display kan op elk moment worden aangepast aan de individuele voorkeuren van de operator.

Wilt u weten welke machines er uitgerust kunnen worden met een Siemens besturing? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Neem contact op voor informatie en advies

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube
 Instagram