DN Solutionslogo Doosan Machine Tools

DN Solutions, voormalig Doosan Machine Tools staat voor hoogwaardige draaibanken en freesmachines welke haar klanten in staat stelt om samen te groeien naar een technologische voorsprong op de concurrentie. DN Solutions is constant bezig met het verbeteren van de productiviteit van producten om in te kunnen spelen op de wereldwijde markt en de wensen van de klanten. Jaarlijks worden er meer dan 17.000 machines uitgeleverd, een aantal waarvan de verwachting is dat ze alleen maar zal toenemen.

Om aan de groeiende vraag uit de markt te kunnen voldoen, wordt in Zuid-Korea volop geïnvesteerd in kennis en productiefaciliteiten. In diverse Europese landen zijn "Doosan Technology Centers" geopend, om de verdere groei van DN Solutions te bewerkstelligen.

DN Solutions is met zijn grote dealernetwerk uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming op wereldniveau en is met zijn doelstelling hard op weg om tot de wereldwijde top 3 te behoren.DVF5000 verticaal bewerkingscentrum met AWC

Brochure van DN Solutions

Wilt u een draaibank of freesmachine van DN Solutions kopen?

Bekijk hier onze horizontale draaibanken en horizontale freesmachines, en navigeer in het linkermenu naar de diverse types machines.

Doosan Machine Tools GoToWebsite 

SMX2100ST DNSolutions

Neem contact op voor informatie en advies

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube
 Instagram