Advies

Dormac denkt graag met u mee over uw productie proces. Onze vertegenwoordigers zijn hierbij graag sparringpartner. Van idee voor een nieuwe onderneming tot concrete investering; de sleutel tot het succes van Dormac is het succes van haar klanten. Ons doel is om, met ons leveringspakket van machines, automatiseringsoplossingen, procesoptimalisatie, diensten en ons netwerk, meetbare voordelen te bieden in prijs, levertijd en technologie.

Bij het doen van een investering voor je draaibank of freesmachine, is het belangrijk dat je daarmee geld gaat verdienen. Betrouwbaarheid, snelheid en continuïteit in combinatie met een feilloze service en ondersteuning zijn daarvoor cruciaal. Optimaal starten met uw machines en omgaan met de machines is een groot voordeel. Daarbij kunnen wij helpen.

Dormac assisteert bedrijven dus ook bij het instellen en omstellen van machines en helpt metaalbedrijven om slimmer en effectiever te produceren. Met alleen een machine kopen lukt dat niet, dat kan jouw concurrent immers ook. Het verschil wordt gemaakt door ook alles rondom de machines perfect voor elkaar te hebben. Met een soepele aanvoer en afvoer, door bijvoorbeeld een robot of cobot, het juiste gereedschap en krachtige CAD/CAM systemen. Maar ook met optimale filtratie en koeling op de machine, wat resulteert in een hoge continuïteit, kwaliteit en snelheid tegen zo laag mogelijke kosten. Dan ben je voor jouw klant zowel een goede leverancier als een betrouwbare partner. 

Dormac CNC Solutions

Voor advies bent u bij Dormac CNC Solutions aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan de volgende diensten:

  • Advies in verspaning
  • Advies in CAD/CAM systemen
  • Advies in frees- en opspanmethodieken en het juiste gereedschap
  • Advies in uw automatiseringsproject, zowel met industriële robots als met de inzet van cobots
  • Advies om het optimale uit het proces te halen, zoals vloeistoffiltratie, koeling, 24/7 produceren en onderhoud door middel van olie- en spanenzuigers om zoveel mogelijk spindeluren te maken

Hierbij streeft Dormac naar duurzame relaties met haar klanten, waardoor wij ons onderscheiden door:

  • Het leveren van oplossingen | Meer toegevoegde waarde voor u, door middel van kennis en kunde, een breed assortiment van bestaande bewerkingstechnologiën, gereedschappen, automatiseringsoplossingen, diensten en onderdelen.
  • Duurzaam en stabiel | Het bieden van continuïteit op alle vlakken
  • Geplande groei | Duurzame stijging van de winst door middel van winstgevende, organische groei en continue verbetering van de kostenefficiëntie.

Wanneer u vragen of wensen heeft, neemt u contact met ons op.

Bekijk hier de Dormac brochure Neem contact op voor informatie en advies

“Onze klanten optimaal ondersteunen heeft bij ons de hoogste prioriteit. Wij investeren voortdurend in mensen en middelen om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.”