Draaibanken - Algemene informatie

Wilt u een draaibank kopen?

Een CNC draaibank is een metaalbewerkingsmachine waarbij de draaibeitel stilstaat. En de klauwplaat die het werkstuk vastklemt draait rond. CNC draaien is een techniek uit de verspaning.

Dormac CNC Solutions bestaat al meer dan 65 jaar en stond midden jaren 90 bekend om haar teach-in draaibanken. De draaibanken van Daewoo, Doosan Machine Tools en tegenwoordig DN Solutions, werden destijds veel verkocht. De PUMA 12 serie is nog steeds in veel werkplaatsen aan het produceren. Inmiddels worden op brede schaal slimme en rendabele productiemiddelen geleverd voor de metaalindustrie met de focus op optimale machineprestaties. Dormac heeft met DN Solutions een uitgebreid assortiment draaibanken, waaronder horizontale draaibanken, verticale draaibanken, multi-axis draaibanken en multitasking machines.

Voor een conventionele draaibank heeft Dormac de draaibanken van Winho en Comev in het assortiment. U kunt ook bij ons terrecht voor een gebruikte metaal draaibank. Deze tweedehands draaibanken worden teruggenomen uit het werkveld en na een onderhoudsbeurt, nieuwe onderdelen en technische controle, weer klaar gemaakt voor een nieuwe plek in de productie waar hij kan gaan verspanen. Doosan SMX5100 multitasking draaibank

In het linker navigatie menu kunt u alle type draaibanken vinden die wij voeren. Vanuit daar kunt u verder filteren naar de juiste draaibank voor uw productie.

Op onderstaande afbeelding worden alle DN Solutions draaibanken per serie getoond, van klein naar groot.

Doosan Machine Tools draaibanken series

Wanneer u vragen of wensen heeft, neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op voor informatie en advies

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube
 Instagram