Freesmachines - Algemene informatie

Wilt u een freesmachine kopen?

Een freesmachine, of freesbank, is een metaalbewerkingsmachine die met een snel ronddraaiend stuk gereedschap, een vorm of profiel kan frezen uit één stuk metaal. Dit ronddraaiende gereedschap noemen we de frees.

In het leveringsprogramma van Dormac CNC Solutions zitten CNC freesmachines, grootformaat freesmachines, conventionele freesmachines en teach-in freesmachines van leveranciers als DN Solutions, voorheen Doosan Machine Tools, Nicolás Correa, KiHEUNG, Dahlih, Litz en CiNCh-Mill. Door dit uitgebreide programma kunnen we een oplossing bieden voor elke toepassing; van matrijsjes voor de fabricage van telefoons, tot behuizingen van windmolens.

Dormac heeft ruime ervaring op freesgebied. Onze freesmachines zijn een vaste waarde binnen veel verspanende werkplaatsen. Dormac staat vooral bekend vanwege de zeer krachtige en stabiele freesmachines van hoge kwaliteit. Het leveringsprogramma biedt aan iedere eindgebruiker een mogelijkheid.

Freesmachines worden in vele afmetingen gemaakt voor vele toepassingen. Denk hierbij aan 3-assige, 4-assige of zelfs 5-assige metaalbewerkingsmachines, horizontale bewerkingscentra, portaal freesmachines en (groot) bedfreesmachines. Al dan niet voorzien van automatisering, gereedschapswisselaar en/of palletwisselaar of één van de vele andere opties. Er is altijd een machine die geschikt is om uw producten snel en betrouwbaar te produceren.

Doosan VCF850L pendel freesmachineIn het linker navigatie menu staan alle types freesmachines die wij voeren. Van daaruit kunt u uw zoekopdracht verder filteren om uit te komen bij de freesmachine die het beste past bij uw productieproces.

Op onderstaande afbeelding staan alle series freesmachines van DN Solutions afgebeeld, van klein naar groot.

Doosan Machine Tools freesmachine series

 

Maar ook grootformaat freesmachines van Nicolás Correa behoort tot de mogelijkeheden.

AXIA CORREA

Wanneer u vragen of wensen heeft, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op voor informatie en advies