De Goorn, april 2022 - Dormac CNC Solutions, leverancier van CNC-metaalbewerkingsmachines, neemt per direct de vertegenwoordiging op zich van de Spaanse fabrikant Nicolás Correa S.A., producent van grootformaat freesoplossingen.

Nicolás Correa is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van grootformaat bedfreesmachines, gantry type machines, portaalfreesmachines en freesmachines met beweegbare kolom met grote werktafels die klantspecifiek worden opgeleverd. De freesmachines van Nicolás Correa worden ingezet in de meest veeleisende productieomgevingen zoals de mechanische sector, energie, de automobiel-, ruimtevaart- en spoorwegindustrie. Met ruim 5.400 geïnstalleerde machines behoort Nicolás Correa tot een van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten van freesmachines.

De freesmachines van Nicolás Correa onderscheiden zich met een zeer hoge machinestabiliteit en de inzet van gepatenteerde freeskoppen. In combinatie met de ram vormen deze freeskoppen het hart van alle Correa machines. De freesmachines behalen daarmee een hoge geometrische precisie over het hele werkbereik, een hoge proces betrouwbaarheid en een lange levensduur. Correa geeft dan ook 5 jaar garantie op al haar nieuwe machines.

Naast de verkoop gaat Dormac CNC Solutions ook de service aan alle bestaande Correa freesmachines in Nederland verzorgen. Met de uitbreiding van haar leveringsprogramma met de freesmachines van Nicolás Correa kan Dormac CNC Solutions voldoen aan de toenemende vraag uit de markt naar hoogwaardige freestechnologie.

Bekijk hier de bedfreesmachines, freesmachine met beweegbare kolom, portaal freesmachines of gantry type freesmachines van Correa.

Meer info over Correa

 Foto: Correa AXIA, bedfreesmachine met beweegbare kolom met gepatenteerde UAD freeskop

Nicolás Correa heeft de German Design Award 2022 voor zijn nieuwe AXIA freesmachine ontvangen!
De prestigieuze prijs, toegekend door de German Design Council, erkent het "uitstekende productontwerp" van de AXIA in de categorie Industrie. De prijs benadrukt de innovatie en ervaring met uitstekend design van het bedrijf en het onderscheidend vermogen.

Correa AXIA pendel freesmachine 6 axia if gold award

Neem contact op voor informatie en advies

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube
 Instagram