De 5-assige bewerkingscentra van DN Solutions

Doosan multitasking en 5-assers

Met zowel 5-assig bewerken (ook wel bekend als 3+2 bewerken) en simultaan bewerken, is het mogelijk om het werkstuk te benaderen vanuit alle hoeken, met complete toegang tot 5 zijden van het onderdeel in 1 opspanning. Dit verminderd het totaal aantal opspanningen in vergelijking met traditionele bewerkingen, minimaliseert machine stilstand en vergroot de verspaningstijd.

Wat gaat u vandaag maken?

DN Solutions DVF 5000 5-assige freesmachine

Het compacte 5-assige simultaan bewerkingscentrum DVF 5000 biedt een breed scala aan op maat gemaakte opties en automatiseringen, waardoor onbemand bewerken eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Met zijn stabiele constructie en compacte footprint is deze machine uitermate geschikt voor de productie van kleine tot medium grote werkstukken met complexe vormen. Daarnaast beschikt de DVF 5000 tot een milieuvriendelijk vetsmeringsysteem.

In de DVF serie zijn er nog 3 versies, de DVF 6500, DVF 8000 en DVF 8000T.  
 Meer informatie over de DVF 5000

Doosan DVF serie freesbank 5-asser

 

Nieuwe brochure 5-axis line-up DN Solutions


Naast de DVF series heeft DN Solutions nog een aantal 5-assige freesmachines in haar line-up zitten. Denk bijvoorbeeld aan de DNM en FM series en de VCF850LSR (heeft u de video van het uitpakken van deze mega pendelfrees machine al gezien?!).

Alle 5-assige machines van DN Solutions worden samengevat in één mooie brochure. Bekijk de video hiernaast en/of download de brochure met alle verzamelde informatie via onderstaande knop.

Download de brochure hier

Dormac Easy Loader

Uw werkstukken laten laden door een cobot; met de Easy Loader is dat binnen handbereik. De cobots van Doosan Robotics hebben op elke as een gevoelige koppelsensor ingebouwd, dit maakt ze uiterst betrouwbaar en veilig. Geen hekwerken of een veiligheidsscanner benodigd om de veiligheid te garanderen. Met eenvoudige programmering is de Easy Loader gemakkelijk in gebuik, daarnaast is hij eenvoudig verplaatsbaar met behulp van een palletwagen en kan deze dus voor meerdere processen worden ingezet. De Easy Loader is daarom een perfecte partner voor machinebelading en andere handlingstaken. 

Meer informatie over de Easy Loader

 DN Solutions SMX 5100 Multitasking machine


De SMX 5100 multitasking machine is een redelijk nieuwe machine in de line up van DN Solutions. Zijn 'kleinere' broertje de SMX 3100 draait al wat langer mee in de familie. Deze giga machine van minstens 9 meter lang en 3 meter tussen de centers is geoptimaliseerd voor complexe draai-frees bewerkingen van lange en grote werkstukken. Met een maximale draailengte van 3 meter kan de SMX 5100 bijna een 2x zolang werkstuk verwerken als de SMX 2600 en SMX 3100.  

Meer informatie over de SMX 5100 

 DN Solutions SMX 3100 Multitasking machine


De SMX 3100 serie mulitasking machine is net als de SMX 5100 een enorm veelzijdige machine. Met een gereedschapswisselaar van 40 of 80 stuks, maximaal toerental van 12.000 omwentelingen en een Capto 6 opname, is deze robuuste machine de ideale multitasking machine in zijn klasse.

Meer informatie over de SMX 3100 

 Doosan SMX5100 Multitasking draaibank