Lees hier meer informatie over de wijziging. 

PERSBERICHT DN SOLUTIONS

DN Solutions logo

Doosan Machine Tools wordt DN Solutions

De Goorn, 2022 - Dormac CNC Solutions, leverancier van onder meer de verspanende machines van Doosan Machine Tools meldt dat deze machinefabrikant haar naam verandert in DN Solutions. De naamsverandering is het gevolg van een overname van Doosan Machine Tools door het Zuid-Koreaanse DTR Automotive, een toonaangevende toeleverancier voor de wereldwijde automotive industrie. De krachtige synergie tussen de dochterondernemingen van DTR Automotive en DN Solutions zal de doelstelling tot de top drie wereldspelers op het gebied van machine tools te behoren, verder versterken.

De nieuwe naam DN Solutions, die vanaf 2 juni 2022 in gebruik is genomen markeert tevens de start van een nieuw tijdperk waarin de ontwikkeling van innovatieve productie oplossingen verder zal worden versneld.

Waar staan D en N voor?
De D in DN verwijst naar de periode van 45-jaar waarin onder de merknamen Daewoo en Doosan, een duurzaam vertrouwen is opgebouwd met de wereldwijde metaalbewerkende industrie. De N staat voor Now & New, de motivatie van de DN Group om nieuwe wegen te openen door voortdurend nieuwe uitdagingen aan te gaan in plaats van zelfgenoegzaam terug te kijken op prestaties uit het verleden.

Service en support blijven op zelfde hoge niveau
Naast de naamsverandering wijzigt er verder niets aan het leveringsprogramma en de productiefaciliteiten. Om hun groeiambities te realiseren zullen de productiefaciliteiten de komende jaren verder worden uitgebreid. Tevens zal in Europa extra worden geïnvesteerd in een groot technisch centrum en de relaties met het wereldwijde dealernetwerk verder worden versterkt om aan de groeiende vraag uit de Europese metaalindustrie tegemoet te komen. Voor gebruikers van Doosan/DN metaalbewerkende machines zal de service en support vanuit hun leverancier Dormac CNC Solutions op hetzelfde hoge niveau blijven.

Dormac al 35 jaar dealer
Dormac CNC Solutions is al dealer sinds 1987 en neemt daarmee al 35 jaar de vertegenwoordiging op zich van de metaalbewerkingsmachines van Doosan en nu DN in Nederland. “Met de ruime ervaring die Dormac CNC Solutions heeft als leverancier van slimme en rendabele productiemiddelen met de focus op continuïteit, optimalisatie en een zo hoog mogelijke machineprestatie zijn wij er van overtuigd dat de ambities van DN Solutions nauw aansluiten met onze eigen bedrijfsplannen, met name de toezeggingen die zijn gedaan op het gebied van innovatie en het leveren van de beste service en klantondersteuning”, reageert Joost Verschure, Managing Director van Dormac CNC Solutions.

Brand DN SOLUTIONS Dormac CNC Solutions Doosan Machinetools

Lees hier meer informatie over de wijziging. 

PERSBERICHT DN SOLUTIONS

Neem contact op voor informatie en advies