Een freesbank of freesmachine is een machine die met een snel ronddraaiend stuk gereedschap, de frees, een vorm of profiel kan frezen uit één stuk materiaal.

Dormac levert CNC, Teach-In en conventionele freesbanken van gerenommeerde leveranciers zoals Doosan, Kiheung, Dahlih, CiNCh-Mill (L&W Tools) Trimill en LITZ Hitech. Door dit uitgebreide programma kunnen we een oplossing bieden voor elke toepassing: van matrijsjes voor de fabricage van telefoons tot behuizingen van windmolens!

Dormac CNC Solutions heeft ruime ervaring op freesgebied. De bekende modellen van Doosan, Kiheung en CiNCh-Mill zijn een vaste waarde binnen de verspanende werkplaats. Dormac staat vooral bekend vanwege de zeer krachtige, stabiele freesmachines van een hoge kwaliteit en levert alle denkbare modellen.

Freesmachines worden in vele afmetingen gemaakt voor vele toepassingen. Denk hierbij aan 3-/4- of zelfs 5-assige machines, horizontale bewerkingscentra, HSC-, portaal en bedfreesmachines. Al dan niet voorzien van automatisering, gereedschap- en/of palletwisselaar of een van de vele andere opties. Er is dus altijd een machine die geschikt is om uw producten snel en betrouwbaar te produceren!

Klik in het menu aan de linkerkant om een keuze te maken voor algemene informatie over de verscheidene soorten freesbanken. U kunt ook direct alle freesbanken binnen onze machine catalogus bekijken. Hier vindt u specifieke informatie over diverse leverbare modellen.

Niet alle machines staan vermeld op de website! Wanneer u vragen of wensen heeft, neem dan contact met ons op!

Neem contact op voor informatie en advies

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube