Dormac is vooral bekend geworden door de Teach-In draaibanken. Ook de Daewoo draaibanken werden toen veel verkocht, vooral de Puma 12 serie welke nog steeds overal staan te produceren. Sinds die tijd is er veel veranderd, er zijn een paar merken afgevallen en andere merken zijn opgenomen in ons assortiment. Doosan voorheen Daewoo, levert vele soorten draaibanken, horizontale en verticale draaibanken, multi-axis en multitasking machines.

Sinds 2014 zijn we dealer geworden van Everox. Deze machine bouwer maakt onder andere 4 bedbanen draaibanken maar dan speciaal voor de kleinere diameters, tot klauwplaat grootte 380 mm, maar wel met de vele voordelen van de 4 bedbanen. Verder hebben we Teach-In of vlakbed-CNC FAT en conventioneel, Torgim, en Giana in het pakket.

Klik in het menu aan de linkerkant om een keuze te maken voor algemene informatie over de verscheidene soorten draaibanken. U kunt ook direct alle draaibanken binnen onze machine catalogus bekijken. Hier vindt u specifieke informatie over diverse te leveren draaibanken.

Niet alle machines staan vermeld op de website. Wanneer u vragen of wensen heeft, neem dan contact met ons op!

Neem contact op voor informatie en advies

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube