Privacy / Cookie verklaring Dormac CNC Solutions.

Dormac CNC Solutions maakt gebruik van externe software en diensten voor het verzamelen en opslaan van gegevens en het versturen van mailings. 

 

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk zeven jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk zeven jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van vijftig jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. Dit in verband met de levensduur van de machines. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen. 

Mailing
Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten dit niet meer op prijs te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot onze hoofd administratie; de heer Acda, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Verwerkersovereenkomt
Zowel met Google Analytics, Online Succes en Mailchimp.com heeft Dormac een verwerkersovereenkomst afgesloten. 

Google Analytics
Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. Dormac CNC Solutions heeft bij Google Analytics het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd en 'gegevens delen' staat uitgeschakeld. Gegevens verzameld door Google Analytics worden automatisch naar 26 maanden verwijderd. 

Online succes
Dormac CNC Solutions gebruikt de software van Online Succes om website bezoekers een betere en gepersonaliseerde ervaring op haar website te bieden. De Online Succes software maakt een profiel aan wanneer u een interactie met de website van heeft. Denk bijvoorbeeld aan het downloaden van een whitepaper of ebook. Uw Online Succes profiel is uniek voor ons. Om uw privacy te waarborgen, wordt dit nooit met derden gedeeld en is dit enkel beschikbaar voor uzelf en ons.

U kunt ten alle tijden uw Online Succes profiel inzien, wijzigen en/of verwijderen.

Tevens kunt u een ‘do not track’ activeren zodat de Online Succes software uw bezoeken niet registreert.

Privacyverklaring gepubliseerd: mei 2018
Laatste update: juni 2018

Link Dormac CNC Solutions

Link Dormac 3D Metaal Printers

Link Dormatec Environment Systems