April 2018

Met kennis van 3D-printen en een achtergrond in fijnmechanica is Frank Verver sinds april 2018 onze eigen additive manufacturing specialist. Frank Verver zal zich binnen Dormac bezig houden met alles omtrent het 3D-metaal printen en de 3D-metaal printers van InssTek. Met deze benoeming investeren wij in de verdere uitbouw van de AM activiteiten. 

Na zijn studie fijnmechanica aan het ROC Utrecht heeft Frank Verver een bachelorstudie medische technologie afgerond. De afgelopen 10 jaar heeft hij als medical engineer in het VU Medisch Centrum in Amsterdam gewerkt. Een deel van zijn werk heeft zich afgespeeld in het 3D Innovation Lab van het universiteitsziekenhuis. Door deze werkzaamheden heeft Frank ervaring met het ontwerpen voor 3D metaalprinten. Frank Verver beschikt precies over de vaardigheden die wij zochten voor de uitbouw van de activiteiten op 3D metaalprinten. “Ik ga mij eerst verder verdiepen in de specifieke technologie van Insstek en de mogelijkheden die deze 3D metaalprinters te bieden hebben. Zo kan ik de klanten optimale ondersteuning bieden bij de aanschaf van een 3D metaalprinter,” zegt Frank Verver.
 
Voor alle ontwikkelingen binnen het 3D-metaal printen en InssTek, zal Frank nauw gaan samenwerken met de AM-specialisten van het Duitse GLM Werkzeugmaschinen, waar inmiddels een team van vier medewerkers exclusief met de Insstek 3D metaalprinttechnologie bezig is.

 

 

Wilt u in contact komen met Frank Verver, dan kunt u hem bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Persbericht 3D printmagazine.