Dormac in Hal 12, stand A-117

Met een uitgebreid leveringsprogramma voor verspanende bewerkingstechnologie, ondersteund door vergaande proceskennis en hoogwaardige service, bieden wij totaaloplossingen om het verspanende productieproces vergaand te optimaliseren. Onze presentatie staat dan ook in het teken van productie optimalisatie. Op onze stand machines van bekende fabrikanten als Doosan, Kiheung, Litz, FAT en InssTek. In totaal zullen dertien draai- en freesmachines demogereed opgesteld straan, waarvan een deel uitgerust met geautomatiseerde machinebelading.

Automatiseringsoplossingen van Dormac.

De markt vraagt steeds meer oplossingen om ook de niet werkbare uren voor productie te kunnen benutten. Wij leveren met DPA (Dormac Productie Automatisering) daarvoor zowel standaard automatiseringsoplossingen met barfeeders, DPA Gantry Loaders, DPA Flex Loader als klant specifieke automatiseringsoplossingen. Om te voorkomen dat de productie in de niet-werkbare uren door storingen wordt onderbroken, kunnen daarvoor hogedrukpompen, nevelfilters, olie- en emulsiefilters, koelwater koeler en oliescheiders worden ingezet. Vastlopende spaanresten, oplopende temperatuur van het koelmiddel, sterk vervuilde koelemulsie en dergelijke worden daarmee voorkomen, waardoor de continuïteit van het proces kan worden gewaarborgd. Met ons uitgebreide leveringsprogramma draaimachines, freesmachines, bewerkingscentra, automatiseringssystemen en systemen voor procesoptimalisatie leveren wij totaaloplossingen waarmee wij ons van de markt onderscheiden.

Hoogtepunten.

Hoogtepunten op de stand zijn onder meer: het Doosan bewerkingscentrum DNM4500 met DPA gantryloader, het mult-axis draai-/freescentrum Doosan SMX 3100ST, het 5-assige bewerkingscentrum Doosan VC630-5AX, de Kiheung Combi-T bedfreesmachine, Doosan ST 20G Swiss Turn met LNS stafaanvoer, het Litz LU 800AT 5-assige bewerkingscentrum en een InssTek 3D metaalprinter.

Registreer nu via Dormac uw gratis toegangskaarten.

 

Hal 12, stand A117

 

Openingstijden:
Dinsdag 20 maart: 10.00 - 19.00 uur
Woensdag 21 maart: 10.00 - 19.00 uur
Donderdag 22 maart: 10.00 - Borrelavond
Vrijdag 23 maart: 10.00 - 17.30 uur

Adres:
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht