Say Hi to Dormac Summer Sale

De Dormac Summer Sale 2020 is weer van start met diverse machines uit voorraad leverbaar. Dormac CNC Solutions biedt in nauwe samenwerking met Doosan Machine Tools een groot aantal machines met aantrekkelijke kortingen aan.

Bij Dormac staan we voor u klaar en zijn we gewoon bereikbaar, zowel de binnendienst als de buitendienst.

Onze gespecialiseerde servicetechnici kunnen u ter plekke helpen bij storingen en machinestilstand.
De TD is per telefoon bereikbaar op 0229 542 485 of via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor algemene vragen kunt terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ook middels bovenstaand telefoonnummer. 

Dus heeft u vragen? Stel ze gerust.
Team Dormac CNC Solutions

Nieuwe 5-axis line-up brochure van Doosan beschikbaar!

De nieuwe brochure van de volgende generatie 5-assige serie compacte bewerkingscentra van Doosan Machine Tools is nu beschikbaar.

Het biedt een breed scala aan op maat gemaakte opties, automatisering, en maximaal gemak, waardoor onbemand bewerken eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Ben je klaar voor de beste 5-assige machines op deze planeet?

De DVF 5000 is de volgende generatie 5-assige serie compacte bewerkingscentra van Doosan Machine Tools. Het biedt een breed scala aan op maat gemaakte opties, automatisering, en maximaal gemak, waardoor onbemand 5assig bewerken eenvoudig mogelijk wordt gemaakt.

Klik hier voor meer informatie