Doosan houdt ‘s werelds grootste internationale openhuis voor verspanende machines

April 2017

Iedere twee jaar zet Doosan Machine Tools in Zuid-Korea haar deuren open om de nieuwste machines voor de verspanende productie aan haar internationale klanten en prospects te tonen. Komende maand vindt deze Doosan International Machine Fair (DIMF) voor de 11e keer in haar historie plaats.

In de afgelopen 20 jaar heeft Doosan al meer dan 500 nieuwe modellen gepresenteerd en meer dan 30.000 bezoekers mogen ontvangen, waarmee dit event is uitgegroeid tot ‘s werelds grootste internationale openhuis voor verspanende machines.

Naast het tonen van nieuwe machinemodellen wil Doosan met dit event de band met haar dealers en eindklanten verder versterken. Komende maand worden ca 35.000 bezoekers uit de hele wereld verwacht. Ook Dormac CNC Solutions, die Doosan in Nederland vertegenwoordigd, zal naar dit evenement afreizen en de DIMF met een aantal van haar klanten bezoeken.

Doosan Machine Tools zal tijdens de DIMF 2017 de volgende generatie draai- en bewerkingscentra, multitasking, 5-assige freesmachines, Swiss turn draaimachines en grote en geautomatiseerde modellen presenteren. Ook zal Doosan haar productieoplossingen voor de automotive, lucht- en ruimtevaart, medische, matrijzenbouw en smart industrie oplossingen tonen.

Meer informatie over Doosan Machine Tools.