Oktober 2017

Wie voorop wilt lopen in de verspanende industrie, bezoekt het Open Huis van Dormac CNC Solutions!

Tijdens ons Open Huis demonstreren we achttien draai- en freescentra uitgerust met componenten die een hoge procesbetrouwbaarheid en -continuïteit mogelijk maken. Dormac weet als geen ander dat metaalbewerkingsbedrijven niet alleen opzoek zijn naar een geschikte bewerkingsmachine, maar ook steeds hogere eisen stellen aan procesbetrouwbaarheid, efficiency en continuïteit. Door samen te werken met onze partners bieden wij een totaaloplossing met optimale service. Denk hierbij aan; opspanning, robotbelading, meten, tooling, temperatuurbeheersing, spanenfiltering en vele andere mogelijkheden.

Nieuw op ons open huis is het 3D metaal printen. Tijdens de drie dagen van het open huis demonstreren wij 2 InssTek 3D printers met Direct Metal Tooling. Deze printers kunnen zowel 3- als 5-assig worden uitgevoerd en is daarom uniek in zijn soort.

 

OPTIMALISEER NU!

Machines, automatisering en procesbeheersing


Zoals u van Dormac gewend bent, hebben wij vele machines op het Open Huis staan. In het bijzonder een Doosan PUMA SMX met  onderturret. Deze machine is nog een prototype en komt speciaal voor het open huis tijdelijk naar Nederland. Ook de KiHeung Combi-T is tijdens deze show een echte uitblinker. Bij deze machine beweegt de tafel in de X-richting en komt de Y-slag uit de verplaatsbare kolom. De freeskop van de Combi-T is het nieuwe compacte K5 type met 5.000 toeren. Daarnaast is Dormac dit jaar ruim vertegenwoordigd in de 5-assige machines. Van Doosan hebben wij de VC 630 en de DNM 350 demo gereed staan. Van LITZ staan er drie 5-assige machines, met in het bijzonder de LU800AT, een 5-assig simultaan bewerkingscentrum met draaifunctie.

Het thema ‘Optimaliseer nu!’ is volledig terug te vinden tijdens de drie dagen. Samen met onze partners presenteren wij diverse automatiserings- en optimalisatieoplossingen zoals hoge druk units, koelkwaterkoelers, filtratiesystemen, robots etc. Kort om, alle ingrediënten voor het creëren van een optimale productie omgeving.

Dit wilt u toch niet missen??

 

Openingstijden:
Donderdag 9 november : 10.00 - 21:00
Vrijdag 10 november : 10.00 - 21:00, Aansluitend feestavond met DJ
Zaterdag 11 november : 10:00 - 15:00

Adres:
Dormac CNC Solutions
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn

 

Heeft u vragen over ons open huis, neem dan contact op via: 0229-542485 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Link Dormac CNC Solutions

Link Dormac Productie Automatisering

Link Dormac 3D Metaal Printers

Link Dormatec Environment Systems