Dormac op de TechniShow

Dormac CNC Solutions staat ook in 2018 weer op de TechniShow in Utrecht. Met een uitgebreid leveringsprogramma voor verspanende bewerkingstechnologie, ondersteund door vergaande proceskennis en hoogwaardige service, bieden wij totaaloplossingen om het verspanende productieproces vergaand te optimaliseren. De beurs wordt gehouden van 20 t/m 23 maart. U kunt ons vinden hal 12, A-117

Lees meer...

Doosan pakt dubbel uit op de EMO

Doosan pakt groot uit op de EMO en heeft een indrukwekkende stand. Op de stand zijn 10 draaimachines en 12 freesmachines. Doosan heeft de afgelopen tijd flink geïnvesteerd in doorontwikkeling en uitbreiding van succesvolle bestaande model. Daarnaast heeft Doosan veel nieuwe modellen geïntroduceerd tijdens de DIMF in Zuid-Korea.

Lees meer...

Bezoek Dormac op de EMO in Hannover

Dormac CNC Solutions is ook dit jaar weer aanwezig op de EMO! Deze grote beurs voor de metaalbewerking wordt tweejaarlijks gehouden en is dit jaar in Hannover, Duitsland. Gratis toegangskaarten kunt u via Dormac verkrijgen. 

Lees meer...

Nieuwe PUMA 1000 van Doosan Machine Tools

Nieuwe PUMA 1000 van Doosan Machine Tools is 'de grote broer' van de PUMA 700. Deze machine is ontwikkeld aan de hand van tientallen jaren ervaring en knowhow van de engineers van Doosan Machine Tools. De stevige basis van deze machine zorgt voor stabiliteit bij zware werkstukken.

Lees meer...

Uit voorraad leverbaar tegen zeer scherpe prijzen

Dormac CNC Solutions heeft op locatie in De Goorn een meerde machines op voorraad staan. De machines zijn per direct leverbaar en tegen zeer scherpe prijzen.
Voor deze vier machines vragen wij u speciale aandacht; DNM 350, 5-assig bewerkingscentrum, DNM 5700, verticaal bewerkingscentrum, en de LYNX 220LSYC, draaibank met Y-as.

Lees meer...