Doosan Machine Tools

Trots op het dealerschap met Doosan Machine Tools.

 

 

Doosan Machine Tools staat voor hoogwaardige producten en diensten welke Doosan en haar klanten in staat stellen om samen te groeien naar een technologische voorsprong op de concurrentie. Nu al produceert Doosan meer dan 17.000 machines op jaarbasis en Dormac verwacht dat deze aantallen de komende periode zullen toenemen.

Doosan Machine Tools is constant bezig met het verbeteren van de productiviteit en producten om in te kunnen spelen op de wereldwijde markt en de wensen van de klanten. Via toonaangevende technologie en op basis van vertrouwen van de klant, heeft Doosan zijn concurrentiepositie sterkt verbeterd. De afgelopen vijf jaar heeft Doosan Machine Tools met de verkoop van draai- en freesmachines ook in Nederland een forse groei doorgemaakt. Doosan Machine Tools en Dormac werken er hard aan om dat succes verder in Europa uit te bouwen. Zo zijn er een aantal “Doosan Technology Centers” in diverse Europese landen geopend. Om aan de groeiende vraag uit de markt te kunnen voldoen wordt ook in Zuid-Korea volop geïnvesteerd in kennis en productiefaciliteiten. Van alle mensen houdt 25% zich inmiddels bezig met research and development.

Doosan Machine Tools is met zijn grote dealernetwerk uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming op wereld niveau en is met haar doelstellingen hard op weg om tot de wereldwijde top 3 te behoren in 2020!

Al deze ontwikkelingen dragen bij aan een steeds sterker wordende positie in de wereld en specifiek op de Europese markt!

 

Brochure van Doosan Machine Tools

Bekijk de Doosan draaibanken Bekijk de Doosan freesbanken

 

Klik op de foto's voor grote versies

Optimal Solutions for the future!

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube