Doosan Machine Toolslogo Doosan Machine Tools

Doosan Machine Tools staat voor hoogwaardige draaibanken en freesmachines welke Doosan en haar klanten in staat stelt om samen te groeien naar een technologische voorsprong op de concurrentie. Doosan is constant bezig met het verbeteren van de productiviteit van producten om in te kunnen spelen op de wereldwijde markt en de wensen van de klanten. Jaarlijks produceert Doosan Machine Tools meer dan 17.000 machines, een aantal waarvan de verwachting is dat ze alleen maar zal toenemen.

Om aan de groeiende vraag uit de markt te kunnen voldoen, wordt in Zuid-Korea volop geïnvesteerd in kennis en productiefaciliteiten. Van alle medewerkers van Doosan, houdt 25% zich bezig met research and development. In diverse Europese landen zijn "Doosan Technology Centers" geopend, om de verdere groei van Doosan te bewerkstelligen.

Doosan Machine Tools is met zijn grote dealernetwerk uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming op wereldniveau en is met zijn doelstelling hard op weg om tot de wereldwijde top 3 te behoren.Doosan DVF5000 verticaal bewerkingscentrum

Brochure van Doosan Machine Tools

Wilt u een draaibank of freesmachine van Doosan kopen?

Bekijk hier onze horizontale draaibanken en horizontale freesmachines, en navigeer in het linkermenu naar de diverse types machines.

Doosan Machine Tools GoToWebsite 

Optimal Solutions for the future!

Neem contact op voor informatie en advies