Wegens succes herhaalt!

Na een succesvolle editie afgelopen jaar, gaan we dit jaar weer de handen in één slaan voor een mooi HEIDENHAIN event. Op donderdag 29 juni 2023 kunt weer deelnemen aan dit gezamenlijke event. 

OProgrammaoverzicht Event 29 juniptimaal verspanen in uw digitale fabriek
Wat is uw volgende stap?

Wanneer:
donderdag 29 juni 2023, 13.45 tot 20.00 uur

Waar:
HEIDENHAIN Copernicuslaan 34, EDE

Wat:
Het event bestaat uit korte workshops en voor dinner/buffet wordt gezorgd.

Aanmelden via MKG website en programmaoverzicht: 
https://www.mkg.eu/workshop 

event 29 juni LinkedIn DEF

De meeste bedrijven zijn nog steeds gefocust op het produceren van het beste product, terwijl de processen er omheen steeds belangrijker worden. Door slimme samenwerking tussen systemen en partijen, wordt beschikbare data omgezet in procesinformatie. Hiermee wordt niet alleen winst behaald, maar kan ook de juiste keuze gemaakt worden in het proces.

Bijvoorbeeld het inzetten van de juiste machine met juiste randapparatuur, een goede voortgangsbewaking, gereedschapsmanagement, machinestatus en een geïntegreerd proces.

Hiermee wordt niet alleen (tijd)winst behaald, maar kan ook de juiste keuze gemaakt worden in het verbeteren van het proces. 

 

Te volgen workshops:

Dormac - 5-assig bewerken met DN Solutions
Tijdens deze presentatie wordt u meegenomen in de mogelijkheden van 5-assig bewerken met de verschillende type machines van DN Solutions. Laat u inspireren en bekijk welk type machine voor u de beste aanvulling van uw machinepark zou zijn.
Afbeelding2

HEIDENHAIN – StateMonitor
Afbeelding1
Met de monitoring- en beheersoftware StateMonitor kunt u in realtime de productiestatus van CNC-gereedschapsmachines bekijken. De programmalooptijd wordt direct teruggekoppeld naar het ERP pakket zodat we daar een nauwkeurige nacalculatie kunnen maken. Daarnaast lichten we uit hoe u met de Messenger functie binnen StateMonitor eenvoudig meldingen kunt versturen om het totale productieproces te beheren.

Dormatec – Systemen voor procesoptimalisatie in de verspanende industrie
Afbeelding3
Graag nemen we u tijdens de workshop mee naar de thema’s: koppeling met HEIDENHAIN – StateMonitor, een gezonde en stofvrije werkomgeving, olienevel filtratie, hogere productiviteit in de verspaning, metaalresten recyclen, het reduceren van uw spanen volume, koelwater reinigen en andere ontwikkelingen op het gebied van systemen in de verspanende industrie.

MKG - ERP software / planning
Afbeelding4
MKG neemt u mee op weg naar de digitale fabriek. Samen met de partners HEIDENHAIN, Supplydrive, Iscar, Dormac en Dormatec demonsteren we hoe de orders door de MKG ERP gaan met een minimum aan menselijke handelingen. Wat we hier laten zien is nu al mogelijk. Wat wel een voorwaarde hierbij is: samenwerken met de partijen die we in de fabriek tegenkomen en natuurlijk gebruik maken van moderne technieken. In onderstaande afbeelding is het proces weergegeven wat tijdens de workshop zal worden gepresenteerd.
MKG zal de volgende zaken toelichten die ERP gerelateerd zijn:
• Valideren van automatisch ingelezen orders
• Planning van orders
• Documenten en planning digitaal op de werkvloer icm Shopfloor
• VC en NC overzichten mbv dynamische dashboards

We sparren daarna graag over uw volgende stap naar de digitale fabriek. We zien er naar uit om u te ontmoeten.

Supplydrive - koppelingen/ integraties
Afbeelding5
Uw bedrijf heeft bedrijfsmiddelen zoals ERP, software, machines, interne logistiek en voorraadsystemen. Uw bedrijf staat ook ergens in de keten met bedrijven om u heen. Zowel intern als extern worden verschillende communicatiemiddelen gebruikt. Supplydrive helpt u, door samen uw interne middelen te integreren én te integreren met de keten om u heen. Hierdoor:
• bent u slim verbonden, extern én intern
• realiseert u verbeterde prestaties én minder fouten
• heeft u meer tijd voor samenwerken
In de workshop nemen we een kijkje in de toekomst, maar kijken vooral naar de mogelijkheden welke nu bereikbaar zijn en hoe u binnen uw bedrijf de volgende stap kunt zetten. Huiswerk:
Wilt u actief aan de slag? Schrijf dan eens op welke middelen en processen u bij uw bedrijf ziet. Zowel intern als extern.

Denk hierbij aan ERP Software, tekensoftware, CAD/CAM, mensen, machines, meetmiddelen, robotbelading, voorraadkasten, logistiek, Word/Excel, klantenportalen, uitwisselingsmanieren van orderdata met klanten en leveranciers.

Live Demo
Afbeelding6
Hier komen de workshops samen. U krijgt een live demonstratie van optimaal verspanen in een digitale fabriek. De kracht van alle deelnemers gebundeld. De demonstratie vindt plaats in het applicatiecenter. Waarbij de samenwerking tussen MKG, HEIDENHAIN, Dormac en Dormatec zichtbaar wordt door gebruikt te maken van de koppeling van Supplydrive. De applicatie engineers Gibran Khan van Dormac CNC Solutions en Carmen Nales van HEIDENHAIN nemen de demonstraties aan de 5-assige DN Solutions DVF5000 bewerkingsmachine voor hun rekening.

 Het hele proces in één overzicht

 schema workshop Optimaal verspanen in uw digitale fabriek simpel

Meldt u aan voor het event via: https://www.mkg.eu/workshop 

Optimaal verspanen in uw digitale fabriek
Wat is uw volgende stap?

 e mail banner 29 juni DEF

Contact algemeen

Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
KVK Hoorn: 36034580

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00

+31 (0)229 542485
info@dormac.nl

  LinkedIn
  Facebook
Youtube
 Instagram