Dormac CNC Solutions

Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn
Tel: +31 (0)229 542485
Fax:+31 (0)229 542364
KvK-nummer: 36034580 0000

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

 

 

 

Ons verkoopteam  Telefoon   Email
Edwin de Leeuw 06-51196113  Rayon Noord Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Peter Storm 06-51246194  Rayon Zuid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruud Dubbeld 06-53492051  Rayon West Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Arthur Hoogland 06-54391045 Rayon Oost Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Technische binnendienst     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Arjan Karsten   Technische binnendienst en planning Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Charles van Aalsburg   Technische binnendienst en planning Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Spareparts   Spareparts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Huib Wennekes   Technisch manager Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Administratie/algemeen      
Remco Acda   Hoofd administratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Albertine Slootstra   Administratief medewerkster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tamara Kiesewetter   Administratief medewerkster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.