Behalve onze eigen Dormac Productie Automatisering Robot belading kunnen we u ook van dienst zijn met advies, installatie en service van diverse leveranciers zoals BMO Automation, Cellro, Halter LoadAssistant en Robojob. 

De diverse leveranciers van belading systemen hebben allen hun specifieke voordelen. We kunnen u goed advies geven welke systeem voor uw toepassing het meest geschikt is.

  • Dormac Productie Automatisering - DPA verzorgt voor u het gehele traject van productie automatisering.
  • BMO - Nederlandse producent en leverancier van automatiseringsoplossingen. 
  • Cellro - Biedt automatiseringsoplossingen voor verspanende machines.
  • De HALTER LoadAssistant® - HALTER LoadAssistant levert Robot beladingssystemen.
  • Robojob - Robojob levert Robots voor de verspanende industrie.

BMO Automation

BMO logo

BMO Automation is een Nederlandse producent en leverancier van automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesbanken.

Gedreven door passie voor verspaning en robots, ontwikkelde BMO Automation een breed scala aan intelligente automatiseringssystemen. Voor iedere bedrijfsgrootte en automatiseringswens is er een betaalbare oplossing. Hun missie is om de wensen van de klant om te zetten in een perfect passende automatiseringsoplossing. BMO verdiept zich in de  bedrijfsprocessen, luistert naar de wensen en geeft op basis van kennis en ervaring een eerlijk advies op maat. Door de eigen engineering-, ontwikkel-, en service afdeling kan BMO bovendien snel inspelen op wensen uit de markt. Innovatie en vooruitstrevendheid zijn hierbij belangrijke kernwaarden.

Website BMO 


Cellro

 

Cellro is leverancier van automatiseringsoplossingen voor verspanende machines. Zij leveren universele automatiseringsoplossing voor verspanende machines die elke voorkomende handeling zou kunnen automatiseren. Hierbij is automatisering een vaststaand element, waar machines aan gekoppeld worden. Cellro heeft verschillende productlijnen ontwikkeld en gerealiseerd.

Website Cellro 


De HALTER LoadAssistant®

Halter logo

De HALTER LoadAssistant® is een robot beladingssysteem voor het automatisch beladen van uw CNC machine. De CNC robot kan aan elke nieuwe of bestaande CNC draaibank of CNC freesmachine worden gekoppeld en zelfs worden verplaatst van de ene naar de andere machine.

Website Halter LoadAssistant


RoboJob

robojob logo

RoboJob heeft een jarenlange ervaring in de verspanende industrie, en denkt met u mee om samen oplossingen te ontwikkelen die beantwoorden aan uw specifieke behoeften.

Wilt u uw rendabiliteit verhogen en flexibel kunnen inspelen op plotse fluctuaties in seriegroottes en leveringstermijnen? Bent u op zoek naar een partner die niet alleen de verspanende industrie in al zijn facetten kent, maar die ook met u meedenkt om gemakkelijk te gebruiken oplossingen aan te bieden? Dan bent u bij RoboJob aan het juiste adres!

Website RoboJob

 

Link Dormac CNC Solutions

Link Dormac Productie Automatisering

Link Dormac 3D Metaal Printers

Link Dormatec Environment Systems