Automatisering

Met de jarenlange ervaring die Dormac heeft met verspanende machines weet Dormac als geen ander dat automatisering meer omvat dan alleen het be- en ontladen van een draai- of freesmachine. Dormac biedt oplossingen voor een manarm productieproces met een hoge betrouwbaarheidsfactor. Daarvoor beschikt Dormac over eigen robotengineers die u daarbij volledig kunnen ondersteunen. 

“Onze klanten optimaal ondersteunen heeft bij ons de hoogste prioriteit. Wij investeren voortdurend in mensen en middelen om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.”

Staat uw optie er niet bij of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Productie automatisering

Dormac vizier

Productie automatisering is voor veel bedrijven een belangrijke factor om kwaliteit te optimaliseren, concurrerend te blijven en om arbeidsomstandigheden te verbeteren. In de hedendaagse productie technologie is het inmiddels niet meer de vraag  “waarom” maar “wanneer” de proces optimalisering in het bedrijf wordt ingevoerd of uitgebreid. Behalve onze eigen Dormac Productie Automatisering Robot belading kunnen we u ook van dienst zijn met advies, installatie en service van diverse leveranciers zoals Halter LoadAssistant, Robojob en BMO Automation. 

Lees meer...

Barfeeders

Barfeeders | Dormac CNC Solutions

Als erkende dealer van barfeeders kan Dormac verschillende merken barfeeders leveren. U vindt hier de leveranciers waar we reeds vele barfeeders van hebben geinstalleerd in Nederland.

Lees meer...

Fastems FMS

Fastems | Dormac CNC Solutions

Fastems biedt een breed scala van systemen vanaf een kleine FPC - een kosten-efficiënt alternatief voor een traditionele palletbehuizing - tot grote MLS-systemen met alle denkbare productie en fabricage-controle functies en simulaties.

Lees meer...