“Onze klanten optimaal ondersteunen heeft bij ons de hoogste prioriteit. Wij investeren voortdurend in mensen en middelen om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.”

Dormac Productie Automatisering verzorgt het gehele traject voor een geslaagde manarme productie voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Door de grote ervaring die wij hebben met verspanende machines weten wij als de beste dat automatisering meer is dan alleen het beladen of ontladen van een draai- of freesmachine.

Sterker nog, in onze visie is automatisering van een bewerkingsmachine het daadwerkelijk creëeren van een continu productieproces met minimale menselijke input. Wij nemen dan ook alle facetten van het productieproces onder de loep zodat klanten na realisatie ook echt kunnen spreken van een geautomatiseerde productie.

Belangrijk onderdeel in het slagen van het project is de opleiding van de machinebediener(s). Wij besteden hier ruime aandacht aan want dit is één van de key-factoren voor het creëren van een geslaagde automatisering in uw bedrijf. De opleiding voor het programmeren en bedienen van de machine(s) wordt bij ons in De Goorn en op locatie bij de eindgebruiker gegeven door ervaren instructeurs.

Ook na de installatie kunt u op ons rekenen, voor al uw vragen zitten er mensen voor u klaar op onze helpdesk. Waarom nog langer wachten met uw automatisering?

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend naar de automatiseringsmogelijkheden die DPA kan bieden voor uw productieproces.

Automatiseer uw machinebelading eenvoudig met de Easy Loader.

Dormac Productie Automatisering biedt u de gantry loaders van BLoader. Hiermee bieden wij een automatiseringsoplossing voor draai- en freesbanken. 

Dormac vizier

Behalve onze eigen Dormac Productie Automatisering Robot belading kunnen we u ook van dienst zijn met advies, installatie en service van diverse leveranciers zoals BMO Automation, Cellro, Halter LoadAssistant en Robojob. 

Link Dormac CNC Solutions

Link Dormac Productie Automatisering

Link Dormac 3D Metaal Printers

Link Dormatec Environment Systems