Summer Sale bij Dormac CNC Solutions

In samenwerking met onze fabrikanten Doosan, LITZ en KiHEUNG, start Dormac een summer sale. Een aantal van de nieuwste modellen draai- en freesmachines worden tegen een scherpe prijs aangeboden.

Lees meer...

De nieuwste machines van Doosan Machine Tools

Eind mei is Dormac, met haar klanten, op bezoek geweest bij Doosan Machine Tools in Zuid-Korea. Tijdens de DIMF (Doosan Internatial Machine Fair) heeft Dormac haar klanten kunnen rondleiden bij Doosan en tevens de nieuwste machines met de beste technieken kunnen laten zien. 

Lees meer...

Doosan houdt ‘s werelds grootste internationale openhuis voor verspanende machines

26 april 2017 - Iedere twee jaar zet Doosan Machine Tools in Zuid-Korea haar deuren open om de nieuwste machines voor de verspanende productie aan haar internationale klanten en prospects te tonen. Komende maand vindt deze Doosan International Machine Fair (DIMF) voor de 11e keer in haar historie plaats.

Lees meer...

De nieuwste DNM serie!

Eind vorig jaar introduceerde Doosan de nieuwe bewerkingscentra van de DNM-serie. De DNM serie, waarvan er van de eerste en tweede generatie vanaf 2008 tot nu toe wereldwijd 35.000 zijn geïnstalleerd, wordt nu opgevolgd door de DNM 4500, 5700, 6700. Met de nieuwe DNM serie biedt Doosan meer bewerkingsmogelijkheden, een grotere productiviteit, een hoger bedieningsgemak en een lagere milieu-belasting, tegen hetzelfde prijsniveau. Dormac CNC Solutions heeft de eerste machines van dit nieuwe model inmiddels verkocht en heeft een DNM 5700 nu demogereed in haar showroom staan.

Lees meer...

Nieuw bij Dormac; De InssTek 3D metaal printers!

In samenwerking met GLM Werkzeugmaschinen Duitsland heeft Dormac de 3D metaal printers van InssTek aan haar assortiment toegevoegd! Ontdek nu een nieuwe wereld met de gloednieuwe gepatenteerde DMT® 3D metaal print technologie met de machines van InssTek.

Lees meer...