Summer Sale bij Dormac CNC Solutions

In samenwerking met onze fabrikanten Doosan, LITZ en KiHEUNG, hebben wij een Summer Sale! Een aantal van de nieuwste modellen draai- en freesmachines worden tegen een scherpe prijs aangeboden. De actie loopt tot en met 31 augustus 2017 en geldt op verschillende draai- en freesmachines waarbij vele opties mogelijk zijn. 

Bekijk de Summer Sale

Freesbanken - Algemene informatie

Freesbanken - Algemene informatie

Een freesbank of freesmachine is een machine die met een snel ronddraaiend stuk gereedschap, de frees, een vorm of profiel kan frezen uit één stuk materiaal. 

Dormac levert CNC, Teach-In en conventionele freesbanken van gerenommeerde leveranciers zoals Doosan, Kiheung, Dahlih, CiNCh-Mill (L&W Tools) en Trimill. Sinds begin 2016 is Dormac ook dealer van Litz Hitech. Door dit uitgebreide programma kunnen we een oplossing bieden voor elke toepassing: van matrijsjes voor de fabricage van telefoons tot behuizingen van windmolens!

Dormac CNC Solutions heeft ruime ervaring op freesgebied. De bekende modellen van Doosan, Kiheung en CiNCh-Mill zijn een vaste waarde binnen de verspanende werkplaats. Dormac staat vooral bekend vanwege de zeer krachtige, stabiele freesmachines van een hoge kwaliteit en levert alle denkbare modellen.

Freesmachines worden in vele afmetingen gemaakt voor vele toepassingen. Denk hierbij aan 3-/4- of zelfs 5-assige machines, horizontale bewerkingscentra, HSC-, portaal en bedfreesmachines. Al dan niet voorzien van automatisering, gereedschap- en/of palletwisselaar of een van de vele andere opties. Er is dus altijd een machine die geschikt is om uw producten snel en betrouwbaar te produceren!

Klik in het menu aan de linkerkant om een keuze te maken voor algemene informatie over de verscheidene soorten freesbanken. U kunt ook direct alle freesbanken binnen onze machine catalogus bekijken. Hier vindt u specifieke informatie over diverse leverbare modellen.

Niet alle machines staan vermeld op de website! Wanneer u vragen of wensen heeft, neem dan contact met ons op!